fbpx
HOLISTIC HEALTH BY SANNA

Kraftlös till energifylld på 30 minuter

I dagens samhälle ställs det höga krav på oss individer. Vi ska prioritera vår karriär samtidigt som vi ska hålla ihop ett privatliv med allt vad det innebär. Tiden räcker inte till. Ofta glömmer vi bort det viktigaste av allt- oss själva. Många av oss väljer att köpa snabbmat eller hel- eller halvfabrikat för att vi inte har tid eller orkar laga mat. Jag förstår det, för som ni nu vet, har jag gjort detsamma.

För snart två år sedan förstod jag hur negativt påverkad jag blev om jag inte åt bra mat regelbundet. Därför bestämde jag mig för att ändra på det. Även om jag idag tycker om att laga mat, så finns det dagar då jag inte har någon energi över. Då jag önskar att någon kunde laga mat åt mig eller att middagen lagade sig själv och stod serverad. Oftast är ju fallet inte så.

Därför försöker jag prioritera att laga lättlagade luncher och middagar de dagar jag saknar energi och motivation. Det behöver inte vara något komplicerat. Även om det inte är något komplicerat så innehåller en lättlagad middag ofta mer näringsämnen än vad hel- och halvfabrikat gör.

För att kunna laga en god och lättlagad lunch eller middag föreslår jag att du alltid har dina favoritbasvaror hemma. Av dina basvaror kan du snabbt laga en god middag. Veckoplanerar du är det enklare att veta vad du ska äta, samtidigt som du redan har alla ingredienser hemma. Veckoplanerar du är det enklare att göra storkok och matlådor.

“Idag gjorde jag wok á la Sanna. Jag bytte ut en ingrediens mot en annan efter tycke. Dessutom fick jag inspiration från ett annat recept i boken och la till en ingrediens därifrån. Det var så gott och dessutom gick det jättefort”- Teresa

Kanske tänker du nu “Men jag har ju inte tid och det kostar för mycket pengar”. Mina lunch- och middagsrätter tar mellan 15-30 minuter att göra och innehåller relativt få ingredienser. Investerar du i din hälsa (i detta fall bra mat från grunden) så kommer du att må bättre på sikt. Du kommer att känna dig starkare och få energi över till sådant som verkligen betyder något i ditt liv.

Om du känner dig kallad är du varmt välkommen att höra av dig till mig nedan. Idag erbjuder jag de första fem möjligheten att investera i boken för 99 kr (ordinarie pris 125 kr) Ange koden “Maj2018” nedan vid beställning.

 

Med kärlek,
Sanna

 

Soltorkade tomater- och fetaostbiffar med cous-coussallad från min e-bok “Lättlagade lunch- och middagsrätter från grunden på under 30 minuter”

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Tack Agnes! Gott och enkelt- det bästa av två världar!

Kommentera

Stäng meny